ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι δήλωσαν στο {TS} οι δύο κόουτς για τον «τελικό» πρωταθλήματος του Τσιρείου Σταδίου

Τι δήλωσαν στο {TS} οι δύο κόουτς για τον «τελικό» πρωταθλήματος του Τσιρείου Σταδίου

Ντέρμπι κορυφής, όπου αρκετοί το χαρακτηρίζουν και ως «τελικό» πρωταθλήματος, θα διεξαχθεί το Σάββατο η ώρα 15:00 στο Τσίρειο Στάδιο μεταξύ της Απόλλων Ladies και της Barcelona FA για την 11η αγωνιστική του γυναικείου πρωταθλήματος.

Το Themasports.com επικοινώνησε με τους δύο προπονητές των ομάδων έχοντας τις τελευταίες τους τοποθετήσεις – δηλώσεις πριν το μεταξύ τους κρίσιμο ραντεβού.

Ο γηπεδούχος, προπονητής της Απόλλων Ladies, Ανδρέας Προκοπίου, μας δήλωσε «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα.  Αυτή τη στιγμή είμαστε στη 2η θέση και αυτό μας κάνει να έχουμε μία επιλογή μόνο, τη νίκη…  Η προετοιμασία της ομάδας μας κύλησε πολύ καλά.  Τα κορίτσια είναι πανέτοιμα για αυτή τη δύσκολη μάχη.  Ελπίζω ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε.  Ελπίζω η ανταπόκριση του φίλαθλου κόσμου ανεξαρτήτως ομάδας που υποστηρίζει να είναι θετική και να έρθει στο γήπεδο να παρακολουθήσει ένα πραγματικό ντέρμπι και να δει ότι τα βήματα στο γυναικείο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια είναι ανοδικά.  Εύχομαι να έχουμε δίπλα μας τον κόσμο του Απόλλωνα, τους χρειαζόμαστε και ο κόσμος να απολαύσει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι».

Ο προπονητής της Barcelona FA, Αλέξης Χριστοδούλου, μας δήλωσε «Το Σάββατο μας περιμένει ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι αφού η αξία και η ποιότητα της αντιπάλου ομάδας είναι γνωστή και δεδομένη. Σεβόμαστε την Apollon Ladies, όμως, πιστεύουμε στην ομάδα μας και έχουμε αποδείξει με τη μέχρι σήμερα πορεία μας και την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Η προετοιμασία της ομάδας για τον συγκεκριμένο αγώνα κύλησε σε ικανοποιητικά επίπεδα και είμαι σίγουρος ότι τα κορίτσια μου θα παρουσιαστούν πανέτοιμα με στόχο τη νίκη, η οποία θα μας σπρώξει ακόμη περισσότερο προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου.  Θα ήθελα επίσης να προσκαλέσω όλο το φίλαθλο κοινό της Λεμεσού και όχι μόνο να έρθει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει ένα πραγματικό ντέρμπι αντάξιο της φήμης των δύο ομάδων συνδράμοντας και αυτοί με τη σειρά τους στα σημαντικά βήματα ανόδου που γίνονται τα τελευταία χρόνια στο γυναικείο ποδόσφαιρο στη χώρα μας. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον δικό μας κόσμο που σε κάθε αγώνα με την παρουσία και τον παλμό του μας προσφέρει έξτρα ώθηση και δύναμη και να τους πω ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά»!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top